Suntem lideri în vânzarea și închirierea de case.

Am înființat agenția imobiliară în anul 2002. Așteptările clienților într-o tranzacție imobiliară sunt soluționarea problemelor locationale, financiare, juridice și funcționale. Având avantajul unei experiențe complexe pe piață imobiliară știm să închidem tranzacția care întrunește toate aceste aspecte.

Dorință noastră de a soluționa eficient nevoile clienților, s-a concretizat în crearea departamentelor specializate, dedicate segmentelor: rezidențial, birouri, comercial, industrial și terenuri. Suntem agenția imobiliară cu cele mai multe oferte active și actualizate de pe piață, și reprezentăm exclusiv cele mai renumite imobile băcăuane. Ne adaptăm constant la trendurile pieței, fiind întotdeauna cu un pas înaintea concurenței.
Promovăm ofertele cu costuri zero pentru client, pe majoritatea canalelor online și offline. Portofoliul nostru include peste 1.000 de clienți și companii multinaționale care au ales să tranzacționeze cu noi. Nu suntem simpli intermediari, suntem furnizori de soluții imobiliare, cei ce putem negocia pentru clienții noștri cea mai bună afacere.
Cele mai importante clădiri de birouri, cartiere de case/vile, blocuri sunt promovate la cel mai înalt nivel de către compania noastră. Tranzacțiile pe zonă comercială (vânzări/închirieri spații comerciale, industriale) sunt activități principale în cadrul agenției, clienții formați și contactele de care dispunem ne ajută foarte mult la încheierea acestora, iar modul de promovare și încheiere al tranzacțiilor duc la recomandări, care pentru noi sunt principală și cea mai bună reclamă.

 

 

 

Peste 16 ani de experiență

După 16 ani, putem spune cu încredere, că am ajuns printre primele agenții imobiliare din Bacău.

 

Liderii în vânzarea și închirierea de case

 Ne adaptăm constant la trendurile pieței, fiind întotdeauna cu un pas înaintea concurenței.

 

Vrei o casă sau să o vinzi

Promovăm ofertele cu costuri zero pentru client, pe majoritatea canalelor online și offline.  Nu suntem simpli intermediari, suntem furnizori de soluții imobiliare, cei ce putem negocia pentru clienții noștri cea mai bună afacere.

Fii mereu informat

Pentru a fi informat de toate proprietățile vândute de noi, complatează datele din partea stângă și vei primi un mail cu toate update-urile noastre. Nu ezita!

(+4) 0758 969 610

(+4) 0752 049 999

Bacau str. Marasesti 151

contact@europaimb.ro

L-V: 9:00 - 18:00

Doresti o casă sau vrei sa vinzi una? Contactează-ne (+4) 0758 969 610